Cheftræner Thomas Thomasberg havde sat Júnior Brumado af. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Disciplinære årsager: FCM-angriber sat af til Horsens-kampen

På grund af en episode til træning var Júnior Brumado slet ikke med i FC Midtjyllands trup til kampen mod Horsens

FODBOLD Holdkortet til søndagens hjemmekamp mod AC Horsens var uden Júnior Brumado.

FC Midtjyllands brasilianske angriber er dog ikke ramt af en skade. Fravalget var af disciplinære årsager, fortæller cheftræner Thomas Thomasberg efter 3-1-sejren.

- Der var en enkelt situation til træning. En mini-situation, men der er nogle ting, der er vigtige for holdet, og det har han sat sig lidt ud over. Derfor var han ikke med i dag, beretter Thomasberg, som ikke vil komme nærmere ind på, hvad episoden til træning handlede om.

- Det holder vi internt, og vi har afklaret det nu, understreger han.

Allerede nu er tavlen dog vasket ren.

- Hundrede procent. Alt andet vil da være åndssvagt, og jeg har også sagt til spillerne, at jeg ikke har problemer med, at folk laver fejl og engang imellem træder ved siden af. Så er det bare vigtigt, at man lærer af det, slår cheftræneren fast.

- Så går det, som det skal, så er han til rådighed igen, når vi spiller næste gang, siger Thomas Thomasberg om Júnior Brumado.

Thomas Thomasberg ville dog gerne have haft den store angriber med mod Horsens.

- Det er selvfølgelig ærgerligt. Især for ham, for så var det en anden, der fik minutterne på banen, pointerer FCM-træneren.

Flot første halvleg

Selvom Júnior Brumado var i skammekrogen, blev det altså alligevel til en hjemmesejr over Horsens, og cheftræneren er overordnet set godt tilfreds med indsatsen.

- En vanvittig flot første halvleg, hvor vi desværre ikke får udbyttet på tavlen af det, vi smider i kampen. Der var mange bolde i feltet, fine kombinationer og også en del chancer. Vi skulle have scoret flere mål, erkender han.

Efter pausen fik FCM afgjort kampen med to scoringer, men opgørets sidste fase gav panderynker hos træneren.

- Jeg er sgu’ træt af de sidste 20 minutter. Efter vi kom foran 3-1, skulle vi bare have kørt dem over, men det gjorde vi ikke. Det ærgrer mig, for tænk nu, hvis de havde reduceret igen og gjort det spændende, påpeger Thomas Thomasberg.

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

Se karaktererne: Ja, han var den bedste FCM’er igen-igen

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

Slut: FC Midtjylland tog sikker sejr over bundhold

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

Gammel helt hyldet på arenaen: Anders Dreyer fik sang og øl

Indlæser debat