Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fuser i Lyngby: FCM førte 3-0, men lukkede hjemmeholdet tilbage i kampen

FC Midtjylland var på vej mod en knusende sikker sejr, men floppede

FODBOLD Efter 1-4-nederlaget til Benfica i tirsdags må FC Midtjylland fredag indkassere en ny skuffelse. På udebane mod Lyngby blev det 3-3, efter at FCM ellers førte 3-0 i første halvleg og havde kampen under fuld kontrol.

Sory Kaba, Nikolas Dyhr og Anders Dreyer scorede, og der var chancer til flere mål. Blandt andet et helt frit hovedstød til Gustav Isaksen, der headede forbi mål

Men en Lyngby-reducering kort før pausen ændrede totalt kampen. En returbold efter hjørne blev sparket ind i hovedet til Emil Nielsen, der kom før Henrik Dalsgaard.

FCM kom skidt ud til anden halvleg, og Lyngby overtog mere og mere af spillet. Efter 60 minutter kom tilmed reduceringen til 2-3 på et straffespark begået af Nikolas Dyhr. I første omgang gik spillet videre, men VAR kaldte dommer Aydin Uslu ud for at gennemse situationen.

Mathias Kristensen udnyttede straffesparket.

Udligningen til 3-3 kom tre minutter før tid. Efter et langt indkast dumpede bolden ned til Sævar Atli Magnusson midt i FCM-feltet, og Lyngby-angriberen hamrede bolden op i krogen. Vild jubel blev hjemmeholdets tilskuere.

Herefter var Lyngby tættest på at tage sejren med blandt andet et skud på overliggeren.

Men kampen endte 3-3, og det kan FCM naturligvis ikke være tilfreds med efter en første halvleg, som kunne være vundet 5-0.Men efter pausen var det så Lyngby, der var klart bedst.

Før kampen måtte FCM med kort varsel rokere rundt, da Juninho ikke var i stand til at spille efter opvarmningen. Nikolas Dyhr kom ind i stedet som venstre back, og så kom Paulinho ind i det centrale forsvar.

FCM spiller igen på tirsdag. Det er i Champions League-kvalifikationen mod Benfica. Den kamp spilles i Randers, fordi MCH Arena bruges til VM i ridning.

Genlæs kampen i Ritzaus liveblog herunder.

Indlæser debat