Pablo Ortiz (i.m.) havde det brede smil på under denne træning. Nu kan colombianeren smile over at få en chance i tjekkisk fodbold. Foto: Chresten Bergh

Drager til Tjekkiet: FCM udlejer colombianer

Pablo Ortiz tilbringer resten af sæsonen hos FK Pardubice i den tjekkiske liga

FODBOLD Det har været småt med spilletid til forsvareren Pablo Ortiz igennem hans tid i FC Midtjylland, og udsigterne blev ikke bedre af, at klubben i den sidste uge af transfervinduet fik tilgang af midterforsvarerne Mads Bech Sørensen og Han-beom Lee.

Men nu har FCM fundet en løsning for den 23-årige colombianer. Han er blevet udlejet til FK Pardubice, der aktuelt ligger nummer 12 i den tjekkiske Fortuna Liga.

Det oplyser begge klubber på deres respektive hjemmesider.

- Jeg vil forsøge at hjælpe holdet så meget som muligt i Pardubice, men samtidig vil jeg blive ved med at forbedre mig. Det er fantastisk, at jeg får mulighed for at prøve den højeste tjekkiske liga, siger Pablo Ortiz til Pardubices hjemmeside.

- Jeg prøver at være selvsikker på banen. Jeg tror, ​​min styrke er min hurtighed. Jeg kan også godt lide at være med til at skabe spillet, siger han.

FC Midtjylland hentede Pablo Ortiz fra America de Cali i Colombia i januar 2022. Det var i første omgang på en lejeaftale, men allerede efter et halvt år blev det vekslet til et permanent skifte.

Pablo Ortiz har indtil videre fået spilletid i fem kampe for FCM. Han startede inde i udekampene mod Vejle og Nordsjælland i denne sæson og fik rødt kort i førstnævnte.

Colombianeren og FCM har papirer på hinanden frem til sommeren 2027.

Indlæser debat