Oliver Sørensen kan få debut på det danske U21-landshold. Foto: Malene Tswai

Kan få debut: FCM-spiller udtaget til det nye danske U21-landshold

Oliver Sørensen er blandt de udvalgte i den trup, der skal spille mod Ukraine og Schweiz sidst på måneden

FODBOLD Danmarks nye U21-landstræner, Steffen Højer, har fundet plads til én FC Midtjylland-spiller i den trup, han har udtaget til testkampene mod Ukraine og Schweiz senere på måneden.

Det er midtbanespilleren Oliver Sørensen, der får debut for U21-landsholdet, hvis han kommer på banen i en af de to kampe.

Oliver Sørensen, der fyldte 21 år i sidste uge, har fået et lille gennembrud hos FCM i denne sæson. Han har spillet 35 kampe i FCM-trøjen.

Det er ikke første gang, Oliver Sørensen er med i landsholdsregi. Fynboen har spillet 2 kampe for U20-landsholdet samt 11 for U19, 11 for U17 og 9 for U16.

Flere tidligere FCM’ere

Der er desuden flere tidligere FC Midtjylland-spillere i den danske trup. Det er angriberen Victor Lind, der stadig er på kontrakt i FCM, men som lige nu er lejet ud til svenske Norrköping.

Også midtbanespilleren Oscar Fraulo er med. Han skiftede i sommer fra FCM til tyske Borussia Mönchengladbach og fik debut i Bundesligaen så sent som i weekenden.

Venstrebacken Kristoffer Lund, der spillede for FCM indtil sommeren 2021, er også udtaget. Han er i dag i svenske Häcken.

Og så er der en ikastbo i truppen. Det er angriberen Mads Hansen, som i januar 2022 skiftede fra FC Midtjylland til FC Nordsjælland.

U21-landsholdet spiller mod Ukraine fredag 24. marts i Tyrkiet og mod Schweiz tirsdag 28. marts i Odense.

Hele den danske trup kan ses på DBU's hjemmeside.

Indlæser debat