18-årige Valdemar Byskov Andreasen er en af hele 12 FCM-talenter, der skal i aktion for de danske ungdomslandshold. Sammen med resten af U19-landsholdet spiller midtbanekreatøren tre EM-kvalifikationskampe i Spanien. Foto: Malene Tswai

12 ulve skal i aktion for Danmark

Et dusin unge talenter fra FC Midtjylland skal i næste uge i kamp for de danske ungdomslandshold

FODBOLD Hele 12 spillere, der er på kontrakt i FC Midtjylland, skal af sted med de danske ungdomslandshold i den forestående landsholdspause.

Dertil kommer en stribe FCM-spillere, der skal i aktion for andre nationer.

Målmand Elias Olafsson er udtaget til det islandske A-landshold, der i næste uge spiller EM-kvalifikationskampe på udebane mod Bosnien-Hercegovina og på udebane mod Liechtenstein.

Joel Andersson og Kristoffer Olsson får hjemme i Stockholm besøg af Belgien og Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen med det svenske A-landshold.

Armin Gigovic er en profil på det svenske U21-landshold, der i næste uge spiller testkampe mod Skotland og Colombia.

Oliver Sørensen er udtaget til og kan få debut på det nye danske U21-landshold, som spiller træningskampe mod Ukraine i Tyrkiet og mod Schweiz i Odense. Også udlejede Victor Lind er i truppen sammen med de tidligere FCM-talenter Oscar Fraulo, Mads Kristian Hansen og Kristoffer Lund Hansen.

Hele fem FCM’ere spiller EM-kvalifikationspulje i Spanien med det danske U19-landshold. Det er Valdemar Byskov, Pontus Texel, Mikkel Fischer, Gustav Ørsøe Christensen og udlejede August Priske, der møder Spanien, Ukraine og Luxembourg.

På U18-landsholdet skal Gustav Fraulo og Mads Nybo Lauritsen møde Norge, Tjekkiet og Sverige ved en træningsturnering i Marbella, Spanien.

Endelig skal Jonathan Lindekilde, Christian Jørgensen og Lasse Overgaard spille EM-kvalifikationspulje i Holland med det danske U17-landshold. De møder England, Holland og Nordirland.