Blue Fox belønner Philip Riisberg (billedet) og Carl Winding med hver deres kontrakt for resten af sæsonen. Foto Henrik Ole Jensen

Blue Fox belønner talenter: To angribere kommer på kontrakt

De to HIK-talenter Philip Riisberg og Carl Winding har begge skrevet kontrakt med Blue Fox

ISHOCKEY To lokale talenter har vist sig positivt frem i sæsonoptakten, og det belønner Herning Blue Fox. De to angribere Philip Riisberg og Carl Winding er nu på kontrakt i resten af sæsonen,

De to har været en del af holdet gennem sommertræningen og i træningskampene.

- Vi vil gerne give de unge spillere fra Herning Ishockey Klub chancen for at tage skridtet op i Metal Ligaen. Derfor har vi i vores sommertræning og opstart et samarbejde med Herning Ishockey Klub, hvor nogle spillere får chancen for at udvikle sig og træne med holdet.

- I vores træningskampe har Philip og Carl fået chancen i kampene, og vi har på den baggrund nu valgt at give dem en kontrakt, så vi kan udvikle dem yderligere, siger sportschef Daniel Nyegaard i en pressemeddelelse.

I træningskampene har begge spillere markeret sig, hvor Philip Riisberg, der fylder 20 år netop i dag, senest scorede mod Hvidovre, og Carl Winding, der også er 20, har bidraget med hele tre scoringer i træningskampene.

I sidste sæson spillede begge ungdomsishockey i Herning Ishockey Klub, hvor Philip Riisberg markerede sig ved at lave 29 point i 37 kampe, mens han spillede en enkelt kamp for Blue Fox. Carl Winding blev topscorer for ungdomsholdene med 51 point i 38 kampe, mens han blev noteret for syv kampe for Blue Fox i sidste sæson.

Blue Fox indleder sæsonen i aften med en hjemmekamp mod Sønderjyske.

damm

Indlæser debat