Siril Verma fra Indien debuterede med en sejr for Ikast. Den tidligere VM-sølvvinder for ungdomsspillere vandt første herresingle i suveræn stil med 21-5, 21-10 over Nicki Sjerslev Christensen fra Viby. Foto: Henrik Ole Jensen

Fjerbold-klasse: Ikast stormede af sted til sikker hjemmesejr

Ikast FS landede en overbevisende sejr i sæsonens første hjemmekamp i landets næstbedste badmintonrække

BADMINTON Det var Ikast FS, der havde revanche til gode fra sidste sæson mod Viby Badminton Klub. Men det var ikke til at se i lørdagens 1. divisionsopgør i Hal C i Sportscenter Ikast.

De midtjyske værter vandt holdkampen 6-3 over Viby, og spændingen var hurtigt væk, for ikastboerne vandt de første seks kampe på rad og række. Alle seks sejre kom tilmed i to sæt.

På papiret var Ikast favoritter i de fire singlekampe, mens det var mere overraskende, at værterne også vandt de to mixeddoubler.

Den tidligere VM-sølvvinder for ungdomsspillere, Siril Verma, fik en flot debut for Ikast FS. Han vandt første herresingle med hele 21-5, 21-10 over Nicki Sjerslev Christensen.

Dermed betød det mindre, at forstads-aarhusianerne vandt de tre afsluttende doubler.

Sæsonens første hjemmekamp indbragte derfor Ikast hele ni point - tre for holdsejren og ét point for hver af de seks individuelle sejre - til tabellen i 1. division.

Det var samtidig en oprejsning for Ikast FS efter 2-7-nederlaget i Gentofte i sæsonpremieren.

Læs også
IFS Badminton

Ikast FS giver debut til VM-sølvvinder: Han er den bedste spiller, vi nogensinde har haft