Mathias Bau Hansen og Blue Fox spillede sig i årets semifinaler med en sikker 5-0-sejr i Frederikshavn i tirsdags. Nu venter en serie mod Esbjerg Energy. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Så faldt det på plads: Blue Fox møder Esbjerg i DM-semifinalerne

Når det på tirsdag går løs med semifinalerne, får Blue Fox besøg af Esbjerg Energy

ISHOCKEY For første gang siden sæsonen 2017/18 har Herning Blue Fox spillet sig i Metal Ligaens semifinaler.

Fredag aften faldt det på plads, at Blårævenes modstander i serien, der begynder på tirsdag, bliver Esbjerg Energy. Vestjyderne sluttede grundspillet som nummer fire og besejrede i deres kvartfinaler Sønderjyske, der blev nummer fem i grundspillet.

Blue Fox blev nummer to og mødte derfor nummer syv Frederikshavn White Hawks i kvartfinaleserien. Den duel blev lukket i tirsdags, hvor Herning vandt hele 5-0 i Frederikshavn.

Trælse nederlag i Esbjerg

Blue Fox har vundet fire af sæsonens seks kampe mod Esbjerg Energy i Metal Ligaen, men de to nederlag har begge lydt på 0-4 i Granly Hockey Arena, hvor midtjyderne ikke leverede på noget højt niveau i de kampe.

Herning begynder serien på hjemmebane på tirsdag med kampstart i Kvik Hockey Arena klokken 19.00. Kamp to i Esbjerg er fastsat til fredag klokken 19.30. Tredje kamp bliver søndag 15.00 i Herning. Der spilles som altid bedst af syv kampe.

I den anden serie skal Aalborg Pirates, der fredag aften vandt den syvende og afgørende kvartfinale mod Rungsted med 5-2, møde Herlev Eagles, der ganske overraskende sendte Odense Bulldogs ud. Den serie begynder på onsdag.

Indlæser debat