Jyske Bank får fremover sit logo på cykeltrikoten hos Herning Cykle Klub. Sponsoraftalen vækker glæde hos Allan Eg (t.v.) og Lars Breinholdt (t.h.). Foto: PR-Foto

Opbakning til HCK: Landets længste cykelsponsorat ruller videre i Herning

Jyske Bank overtog i december Handels- bankens aktiviteter i Danmark, og nu har banken også overtaget landets længst løbende cykelsponsorat - i Herning CK

CYKLING I 1969 indgik Herning Cykle Klub et for datiden unikt hovedsponsorat med Midtbank. Det skete i en storhedstid med ryttere som Verner Blaudzun, Henning Jørgensen og Eigil Sørensen i sadlen.

54 år senere ruller sponsoratet stadig. Fra Midtbank over Handelsbanken og nu videre til Jyske Bank.

Jyske Bank overtog nemlig i december Handelsbankens aktiviteter i Danmark, og nu har banken også valgt at overtage sponsoratet i Herning Cykle Klub.

- Det er fantastisk, at Jyske Bank har valgt at videreføre sponsoratet. Det er aldrig en selvfølge med sponsorater i dagens Danmark, og derfor har Jyske Banks tilsagn også vakt stor glæde i cykelklubben, siger Allan Eg, sponsoransvarlig i Herning Cykle Klub.

Sponsoratet er det længste i dansk cykling og ganske givet også et af de længste i dansk eliteidræt overhovedet. Men for Jyske Bank er cykling nyt territorium her i området.

- Vi har rigtig gode erfaringer med sponsorater indenfor andre idrætsgrene, men cykling er nyt for os her i Herning, og vi glæder os til også at komme med på landevejen, siger Lars Breinholdt, afdelingsdirektør for Herning og Holstebro Erhverv.

- Med sponsoratet vil vi komme til at støtte cykelklubbens ungdoms- og talentarbejde, som er en af de danske klubber, der gennem årene har udviklet flest professionelle ryttere. Samtidig har det også betydet meget for os at videreføre Handelsbankens årelange engagement i cykelklubben fastslår Lars Breinholdt.

Banken kan som ny hovedsponsor se frem til eksponering i forbindelse med adskillige cykelløb og selvfølgelig også Herning Cykle Klubs egne løb, Grand Prix Herning og det årlige gadeløb i bymidten.

Just

Indlæser debat