Seksårige Oskar Brade Arpaci er én af de 42 elever fra 0. klasse på Herningsholmskolen, der i løbet af denne sæson fem gange har været på isen gennem et nyt projekt hos Herning Ishockey Klub. Ved at samarbejde med skolen håber klubben, at man kan få fat på nogle medlemmer, der ikke af sig selv ville have fundet til Holing. Oskar blev fanget med det samme og er efterfølgende blevet meldt ind på klubbens U7-hold.

Pilotprojekt giver nye medlemmer: Glade skolebørn prøver ishockeyen af i Herning IK

Herning Ishockey Klub har 5 gange haft 42 børnehaveklassse-elever på isen. Eleverne hentes i bus i skoletiden og bliver hjulpet på isen, hvor de hygger sig i en time. Ordningen skal fortsætte

Denne artikel er låst ...

Køb et abonnement på Sport Herning for at læse artiklen og meget mere. Sport Herning er for dig der gerne vil holde dig der ikke kan få nok af sport. Vælg dit abonnement herunder:

MobilePay

Hvorfor skal du betale for Sport Herning?

Fordi vores journalister følger spillerne tæt fra sidelinjen hver dag. Vi bringer analyser, fører debatter og tager dig med bag om spillet på banen i interviews og portrætter. Og god sportsjournalistik koster penge at lave.

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Har du allerede et abonnement på Sport Herning eller Herning Folkeblad?
Klik her for at logge ind