Oscar Fraulo har bevist sig som en målfarlig midtbanespiller. Her jubler han over én af sine tre scoringer i Youth League-kampen mod norske Rosenborg. Nu ser det ud til, at hans fremtid ligger i tysk fodbold. Foto: Tom Laursen

Medie: FCM sælger midtbanetalent til Bundesliga-klub i millionhandel

B.T. mener at vide, at FC Midtjylland har accepteret et bud på Oscar Fraulo

FODBOLD FC Midtjylland har accepteret et bud på omkring to millioner euro (cirka 15 millioner danske kroner) på den 18-årige midtbanespiller Oscar Fraulo fra Bundesliga-mandskabet Borussia Mönchengladbach. Det erfarer i hvert fald B.T., der også mener at vide, at de personlige betingelser er forhandlet på plads. Dermed skulle sidste udestående før et skifte være det obligatoriske lægetjek.

Oscar Fraulo har snust til superligaholdet gennem enkelte indhop. Han debuterede i sidste sæsons hjemmekamp i Champions League-kvalifikationen mod PSV Eindhoven, hvor han fik 10 minutter på banen. Han har også fået ét indhop i superligaen samt to i pokalturneringen.

Allerede som U14-spiller blev Oscar Fraulo - sammen med lillebror Gustav Fraulo - hentet til FC Midtjylland fra Odense-klubben OKS.

Hans kontrakt med FCM stod til at udløbe om et halvt år, men nu ser altså ud til, at fremtiden er på plads for det store talent, der er noteret for 13 ungdomslandskampe for Danmark.

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

FCM-brødre vil frem på fodboldscenen: Vi stiller store krav til os selv

Oscar Luigi Fraulo

Født: 6. december 2003 i Odense (18 år)

Klub: FC Midtjylland

Position: Central midtbanespiller

Tidligere klubber: Odense Kammeraternes Sportsklub (OKS)

Landshold: 13 ungdomslandskampe for Danmark

Dansk U19-mester med FC Midtjylland i sæsonen 2020/21

Debuterede for FC Midtjyllands seniorhold 10. august 2021 i Champions League-kvalifikationskampen hjemme mod PSV Eindhoven

Indlæser debat