Cliff Crown (t.v.) i selskab med Claus Steinlein (i.m.) i forbindelse med pokalfinalen sidste sommer. Til højre er det FCM-keeper Elias Olafsson. Foto: Tom Laursen

Kritik af den sportslige ledelse: FCM-bestyrelsen er tavs

FODBOLD FC Midtjyllands bestyrelse har ikke udtalt sig om situationen i klubben.

Herning Folkeblad vil gerne have bestyrelsens reaktion på fyringen af cheftræner Albert Capellas samt den kritik, der er af klubbens sportslige ledelse.

Det er endnu ikke lykkedes at få bestyrelsen i tale.

I de seneste dage har kritikken af især sportschef Svend Graversen, men også administrerende direktør Claus Steinlein været tydelig. Det har været på kommentatorplads hos flere danske medier, blandt andet her i Herning Folkeblad, fra forskellige fodbold-eksperter og fra FCM-fans. Både her i avisens spalter og i kommentarspor på sociale medier.

Der var også tydelige mishagsytringer mod den sportslige ledelse fra stemningstribunen på MCH Arena efter det blamerende 1-3-nederlag til Lyngby i søndags.

Folkebladet har henvendt sig til FC Midtjyllands bestyrelsesformand, Cliff Crown, med konkrete spørgsmål om fyringen af Capellas, tiltroen til den sportslige ledelse samt situationen generelt. Cliff Crown er ikke vendt tilbage på henvendelsen. Avisen har desuden været i kontakt med bestyrelsesmedlem Poul Sand, som ikke vil udtale sig, men i stedet henviser til direktør Claus Steinlein.

KK

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

Selvkritisk sportschef efter trænerfyring: Jeg har et kæmpe ansvar

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

FCM-direktør om trænerfyring: Vi føler, vi skulle stoppe blødningen nu

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

Steinlein bekræfter: Norsk succestræner står på listen

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

Fyret FCM-træner bebrejder mest sig selv - men: Transfervinduet blev en lærdom for alle

Indlæser debat