17-årige Kasper Simonsen har skrevet under på en kontrakt med Herning Blue Fox for resten af sæsonen. Foto: Herning Blue Fox

Blue Fox giver kontrakt til lokal back: 17-årig skal tage det næste skridt

Blot 17-årige Kasper Simonsen tager skridtet op til Blue Fox på en kontrakt for resten af sæsonen

ISHOCKEY 7. oktober fik den 17-årige back Kasper Simonsen debut for Herning Blue Fox i Metal Ligaen i en kamp mod Sønderjyske.

Det var den foreløbige kulmination på karrieren for den lokale spiller, der har fået sin ishockeyopvækst i Herning Ishockey Klub.

I sæsonoptakten var han også med i et par træningskampe og beviste, at talentet rækker til at spille med de voksne.

I en situation, hvor Blue Fox er presset i defensiven med Petter Hansson ude for sæsonen og en aktuel skade til Kevin Tansey, har man tilbudt den unge mand en kontrakt.

- Kasper er et stort talent og har været inde omkring holdet tidligere på sæsonen. Jeg forventer, at han kommer til at arbejde hårdt for at tilspille sig en plads på holdet, og derved også tager det næste skridt i sin udvikling, siger Blue Fox’ sportschef, Daniel Nyegaard, i en pressemeddelelse.

Trods blot 17 år har Kasper Simonsen fysikken med sig. Han er 186 centimer høj og vejer 94 kilo og har allerede bevist, at han ikke er bange for at gå ind i tacklinger.

En drøm

Han glæder sig over nu at få muligheden for at være en fast del af Blue Fox-truppen.

- Jeg er rigtig glad for at skrive kontrakt med Blue Fox, da jeg er født i området og altid har spillet i Herning Ishockey Klub. Derfor er det også noget, som jeg har kæmpet for og drømt om, siden jeg var helt lille. Jeg vil arbejde hårdt for at tage det næste skridt i min udvikling hos Herning Blue Fox, siger Kasper Simonsen, der får nummer 24 på trøjen.

I Herning Ishockey Klub glæder man sig over at sende talentet videre.

- Vi er stolte over, at Kasper nu har grebet chancen hos Blue Fox, og at hans indsats har båret frugt. Kasper er et super eksempel på, at man med dedikation og hårdt arbejde kan komme langt. Kasper har taget nogle store skridt i sin udvikling, og især i de seneste par år har læringskurven været stejl, siger Emil Møller, der er cheftræner for U20-holdet i HIK.