Den kontroversielle VM-vært Qatar bliver vendt og drejet i denne podcast fra Mediehusene Midtjylland. Vært er Hans Krabbe (øverst til venstre) med gæsterne Michael Helligsø (nederst til venstre) fra Midtjyllands Avis, Jørn Just Kristensen (øverst til højre) fra Herning Folkeblad og Brian Laursen (nederst til højre) fra Skive Folkeblad. Foto: Jakob Stigsen Andersen

Podcast: Kan vi tillade os at glæde os over VM i fodbold?

VM i fodbold i ørkenstaten Qatar bliver af mange kaldt den største skandale i fodboldens historie. I denne podcast giver vi et bud på, om vi kan være glade, når fodboldfesten finder sted i et land, der ikke tager menneskerettigheder lige så alvorligt som os selv?

Denne artikel er låst...

Køb et abonnement på Sport Herning for at læse artiklen og meget mere. Sport Herning er for dig der gerne vil holde dig der ikke kan få nok af sport. Vælg dit abonnement herunder:

MobilePay
Betalingskort
MobilePay
Betalingskort

Hvorfor skal du betale for Sport Herning?

Fordi vores journalister følger spillerne tæt fra sidelinjen hver dag. Vi bringer analyser, fører debatter og tager dig med bag om spillet på banen i interviews og portrætter. Og god sportsjournalistik koster penge at lave.

Har du allerede et abonnement på Sport Herning eller Herning Folkeblad?
Klik her for at logge ind