Når Raphael Onyedika og holdkammeraterne i den kommende sæson spiller på hjemmebane i superligaen, kommer der til at stå Vestjysk Bank i stedet for Arbejderens Landsbank på maven. Foto: Malene Tswai

Bytte-bytte bank: FCM-spillerne får en ny bank på maven

Vestjysk Bank får den centrale plads på trøjen, når FCM spiller hjemme

FODBOLD FC Midtjylland får ny bank på fronten af spillertrøjen. Vestjysk Bank, der har hovedsæde i Herning, overtager eksponeringen fra Arbejdernes Landsbank, når FC Midtjylland i den kommende sæson spiller sine hjemmekampe i superligaen.

Det oplyser FC Midtjylland i en pressemeddelelse.

Det kan måske virke lidt bemærkelsesværdigt, at man skifter fra den ene bank til den anden i nogle kampe. Men det hører med til historien, at Arbejdernes Landsbank, der er FC Midtjyllands hovedsponsor, er hovedaktionær i Vestjysk Bank.

Dermed kan man gå ud fra, at bankkoncernen har set en strategisk værdi i at promovere Vestjysk Bank på MCH Arena.

- Det giver god mening at have en stærk lokal bank på trøjen, når vi er på hjemmebanen i Herning, og vi ser frem til at styrke samarbejdet med Vestjysk Bank og deres kunder, fortæller Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

I 2021 flyttede Vestjysk Bank sit hovedsæde til Herning. Det skete efter en fusion mellem Vestjysk Bank med hovedkontor i Lemvig og Den Jyske Sparekasse, der havde domicil i Grindsted.

Hovedsponsoraftalen mellem FCM og Arbejdernes Landsbank løber frem til sommeren 2024.

damm

Indlæser debat