Backen Christian Mieritz har sat sin underskift på en ny aftale med Blue Fox, der betyder, at han tager to sæsoner mere i Herning. Foto: Henrik Ole Jensen

Ny Blue Fox-forlængelse: Solid back tager to år mere

25-årige Christian Mieritz har imponeret i sin første sæson og får to år mere i Herning Blue Fox

ISHOCKEY Herning Blue Fox fortsætter med at offentliggøre forlængelser med spillere fra den aktuelle trup. Senest var det angriberne Mathias From og Morten Poulsen, der i sidste uge forlængede deres ophold i Herning.

I dag kan Blue Fox så fortælle, at man også har sikret sig kontinuitet i defensiven. Det sker ved at forlænge 25-årige Christian Mieritz’ kontrakt med yderligere to sæsoner.

Backen, der er født og opvokset i Rødovre, kom til Herning før denne sæson og har vist sig som en hårdtarbejdende og driftssikker back, der er faldet godt til.

- Vi er virkelig glade for at kunne tilknytte Christian i to sæsoner mere, og ja, måske endnu flere på sigt. Han er en person, der formår at bidrage stort til både den gode stemning i omklædningen og samtidig går forrest med hårdt arbejde, en flid som er en naturlig selvfølge for Christian, siger Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard i en pressemeddelelse.

Christian Mieritz har rundet 330 kampe i Metal Ligaen, og i Herning forventer man, at han bliver endnu bedre.

- Christian har overvældet os med sin ishockeymæssige udvikling, og vi føler virkelig, vi oplever en spiller, der blomstrer på holdet og med trænerne, og jeg har en rigtig god fornemmelse af, at han kommer til at tage endnu flere skridt op ad udviklingsstigen de kommende sæsoner, påpeger Torben Skovsgaard.

- Kæmpestort

For spilleren selv har det ikke været svært at bestemme sig for at blive i Herning.

- Skiftet til Herning tilbage i august var for det første kæmpestort for mig. For at være helt ærlig, så havde jeg ikke selv set det komme, og jeg må også bare sige, at setuppet har mere end levet op til mine i forvejen høje forventninger.

- Alle på og omkring holdet er dybt professionelle, og så er kemien i årets trup samtidig super god. Det, at klubben allerede har forlænget med så mange fra indeværende sæsons trup, har selvfølgelig også bare bidraget til letheden i min beslutning, siger Christian Mieritz i pressemeddelelsen.

Ser frem til to år mere

Han tror også på, at han kan udvikle sig yderligere.

- Trænerteamet har fået det bedste frem i mig, så hvis jeg skal kigge på den udvikling, jeg har været igennem det seneste år, og hvordan det har styrket mig endnu mere som ishockeyspiller, så ser jeg bare endnu mere frem til de kommende sæsoner, siger Christian Mieritz, der uden for isen også er faldet godt til med sin kæreste i Herning.

Læs også
Ishockey Blue Fox

Trods store, defensive udfordringer i sidste kamp : - Vi er helt klar til slutspillet

Indlæser debat