Cecilie Brandt ser fornøjet til, mens bolden suser i mål. Den træfsikre højrefløj kan nu også smile over en ny, forbedret kontrakt med Ikast Håndbold. Foto: Jørn Deleuran

Ny kontrakt: Lokal landsholdsfløj tager tre år mere i Ikast

Højrefløjen Cecilie Brandt forlænger sin kontrakt med Ikast Håndbold frem til sommeren 2025

HÅNDBOLD Hun er dansk landsholdsspiller, hun er opvokset i Herning og har i de senere år gennemgået en flot udvikling i Ikast. Cecilie Brandt har med andre ord en perfekt profil for alt, hvad Ikast Håndbold gerne vil stå for.

Nu har den 20-årige fløjspiller og klubben forlænget kontrakten, så den løber frem til sommeren 2025. Den hidtidige aftale havde udløb i 2023.

- Jeg er glad og stolt over at skulle spille i Ikast Håndbold de kommende sæsoner. Jeg har været igennem en god udvikling de seneste år i klubben. Jeg glæder mig til at fortsætte med at udvikle mig i de rammer, vi har omkring holdet, siger Cecilie Brandt i en pressemeddelelse fra klubben.

Læs også
Håndbold Herning-Ikast Håndbold

Herningenser efter landsholdsdebut: Det er det største

Den 20-årige højrefløj har i denne sæson taget store skridt fremad i klubben, hvilket hendes 71 mål i Bambusa Kvindeligaen også vidner om. I marts fik hun således også debut for det danske A-landshold, som hun nu har repræsenteret fire gange.

Fremskridtene er selvfølgelig også blevet bemærket af klubbens direktør, Daniel Grønhøj.

- Det er en perfekt udvikling for Cecilie, men det viser også, hvad vores klub kan, og hvordan vi kan udvikle unge spillere i vores miljø til at nå højeste niveau. Jeg tror meget på Brandt og er overbevist om, at vi kun har set toppen af isbjerget. Hun kommer til at udvikle sig meget de kommende år og vil få en stor rolle hos os i forhåbentlig mange år, siger Daniel Grønhøj.

Cecilie Brandt begyndte sin håndboldkarriere hos Sportclub Alstertal-Langenhorn, mens familien boede i Tyskland. Senere havde hun flere gode år hos Herning FH og på sportsefterskolen SINE i Løgumkloster, før hun kom til Ikast i sommeren 2018.

Cecilie Højgaard Brandt

Født 11. november 2001 i Viborg (20 år)

Position: Højre fløj

Kontrakt med Ikast Håndbold til 30. juni 2025

Ungdomsklubber: Sportclub Alstertal-Langenhorn (Tyskland), Herning FH, SINE, Herning-Ikast Håndbold

Seniorklubber: Ikast Håndbold (tidligere kendt som Herning-Ikast Håndbold)

Udvalgte meritter:

Dansk pokalvinder med Herning-Ikast Håndbold 2019/2020

Final4-deltagelse med HIH ved EHF European League 2020/21 samt 2021/22

4 A-landskampe for Danmark

19 ungdomslandskampe for Danmark

Dansk U18-mester med Herning-Ikast Håndbold 2019

Bronze med Danmark ved ungdoms-OL i Ungarn i 2017

Repræsenterede Danmark ved U19-EM i Ungarn i 2019

Indlæser debat