Mikkel Madsen tog imod dette trofæ på vegne af holdet , da HC Midtjylland i sidste sæson vandt 1. division og rykkede op i ligaen. Han skifter nu til norsk håndbold. Foto: Tom Laursen

HCM-profil til norsk håndbold

28-årige Mikkel Madsen forlader HC Midtjylland. Han fortsætter karrieren i norsk håndbold

HÅNDBOLD Efter fem år i den røde HC Midtjylland-trøje drager Mikkel Madsen nu igen til udlandet. Det meddeler HC Midtjylland på sin Facebook-side.

Den 28-årige playmaker har tidligere spillet i de schweiziske klubber HC Wädenswil og Lakers Stäfa, og nu trækker eventyrlysten igen i den teknisk dygtige bagspiller.

Han har skrevet kontrakt med Halden Topphåndball i den bedste norske række. Halden blev i sidste sæson nummer otte i den norske liga og nåede kvartfinalerne i slutspillet.

- Jeg håber, at jeg kan tilføre Halden lederskab på banen og via min spilforståelse og kompetencer på banen bidrage til holdets succes i næste sæson, siger Mikkel Madsen til sin nye klubs hjemmeside.

- Jeg glæder mig meget til at komme til klubben og ser frem til, at næste sæson begynder.

Mikkel Madsen kom til HC Midtjylland efter konkursen i 2018 og var med til at rykke klubben tilbage til toppen af dansk håndbold fra 2. division til ligaen.

I den forgangne sæson scorede han 60 mål i 26 kampe i HTH Herreligaen for HC Midtjylland. Sæsonen endte som bekendt med nedrykning, og nu søger Madsen altså en ny udfordring i Norge.

HC Midtjylland har allerede seks bagspillere på kontrakt til den nye sæson i form af Rasmus Graffe, Bjarke Nybo Jørgensen, Sebastian Wistoft Jensen, Magnus Kronborg, Oscar von Oettingen og Rasmus Madsen. Dertil kommer aftaler med flere lovende unge talenter, der i den forgangne sæson spillede på klubbens U19-hold.

Læs også
Håndbold HC Midtjylland

Afskeds-stemning: Farvel, følelser og flot pokalsejr

Læs også
Håndbold HC Midtjylland

Tryghed vs. udlængsel: HCM-profilens svære overvejelser om fremtiden

Indlæser debat