Stephanie Andersen har været klubløs, siden Randers HK gik konkurs tidligere på måneden. Nu vender hun tilbage til Ikast, hvor hun bliver tredjekeeper bag Jessica Ryde og Andrea Austmo. Foto: Jens Stigsen Andersen

Kontraktfri keeper vender tilbage til Ikast Håndbold

30-årige Stephanie Andersen skifter til Ikast Håndbold fra konkursramte Randers HK

HÅNDBOLD Stephanie Andersen kender IBF Arena ganske glimrende i forvejen. Fra 2012 til 2016 var det nemlig hendes hjemmebane, da hun var reservekeeper bag rutinerede Sabine Englert i det daværende FCM Håndbold.

Nu vender Stephanie Andersen tilbage til Ikast.

Den nu 30-årige målvogter har netop indgået en aftale med Ikast Håndbold. Hun skifter fra Randers HK, der gik konkurs tidligere på måneden.

- Det giver mening at tilknytte Stephanie, der hjælper os med at få noget mere bredde på keeperpositionen. Vi ved, at vi kigger ind i et kampprogram, hvor der kommer til at være stor belastning på vores spillere. Samtidig kan vi hjælpe Stephanie med at holde sig i gang, og hvor der også er en god målmandstræner i Søren Rasmussen.

- Det vigtigste for os er, at hun har ballasten til at indtage den rolle, hun kigger ind i her, som er at være tredjevalg bag Jessica Ryde og Andrea Austmo, siger cheftræner Kasper Christensen fra Ikast Håndbold.

Læs også
Håndbold Ikast Håndbold

To danskere udvalgt: Herningenser er på EM’s All Star-hold

Stephanie Andersen er født i Randers og spillede for Randers HK, indtil hun i 2012 skiftede til FCM Håndbold. Fire år senere tog hun til Silkeborg-Voel og tilbragte tre sæsoner der.

Efter en enkelt sæson hos Bjerringbro FH skrev hun kontrakt med Horsens i 2020. I februar i år vendte hun hjem til Randers HK, der altså nu har måttet trække sit ligahold som følge af konkurs.

Indlæser debat