Oliver Bjorkstrand (t.h.) og Seattle Kraken jubler efter en scoring af Eeli Tolvanen på udebane mod Nashville Predators i nat dansk tid. Foto: Ritzau Scanpix

Se scoringen: Mål og assist fra Bjorkstrand i storsejr

Oliver Bjorkstrand scorede et mål og fik et assist, da han og Seattle Kraken knuste Nashville med hele 7-2

ISHOCKEY Sikke en revanche. Efter fredagens nederlag i Nashville slog Seattle Kraken med Oliver Bjorkstrand på holdet i den grad tilbage et døgn senere i samme arena.

17.335 tilskuere i Bridgestone Arena i Nashville måtte skuffede se deres hold blive grundigt sat på plads af Seattle Kraken, der vandt hele 7-2 sent lørdag aften dansk tid.

Oliver Bjorkstrand fik en assist ved målet til 2-0, og herningenseren afrundede selv målfesten med et flot solomål til 7-2. Han tog pucken fra egen zone og hele vejen ned foran mål. Der forsøgte han en tværpasning, som ramte en modspiller, men Bjorkstrand fik skiven tilbage og satte den selv i mål.

Det var den 27-årige herningensers 17. scoring i sæsonen, hvor han inklusiv sine 23 assists nu er på 40 point. Det er femte gang, at han runder 40 point i en sæson i verdens bedste ishockeyliga. I sidste sæson var han helt oppe på 57 point, som er hans hidtil højeste antal point i en sæson.

Der resterer 10 kampe af grundspillet for Seattle Kraken, der er nummer syv i Western Conference og har kurs mod slutspillet.

Carolina Hurricanes og Frederik Andersen har allerede sikret sig en slutspilsplads. Hurricanes var også i kamp natten til søndag og vandt 5-3 over Toronto Maple Leafs. Den herningensiske stjernemålmand fik et hvil denne gang, hvor russiske Pyotr Kochetkov passede Carolinas mål.

Carolina Hurricanes er nummer to i Eastern Conference.

Indlæser debat