På bare to år har Herning Speedway Klub løftet sit medlemstal fra bare ét medlem til næsten 150. Det er sket med Kenneth Emil Nielsen som formand og ildsjæl. Foto: Johan Gadegaard/Ritzau Scanpix

Sportsgalla i Boxen: Ildsjæl fra Videbæk var tæt på stor pris

Kenneth Emil Nielsen, formand for Herning Speedway Klub, var blandt de tre nominerede til Årets Frivillige Ildsjæl ved Sport 2022 i Jyske Bank Boxen

SPORTSGALLA Den helt store hæder gik til en anden, men Kenneth Emil Nielsen fra Videbæk kan være stolt over sig selv, sin klub og den udvikling, klubben har gennemgået i de seneste år.

Lørdag aften blev Kenneth Emil Nielsen hyldet som en af tre nominerede til Årets Frivillige Ildsjæl ved det tv-transmitterede prisshow Sport 2022 i Jyske Bank Boxen.

Vinderen blev dog Freja Jæger fra Bramming Ju-Jutsu Klub. Men Kenneth Emil Nielsen tager fra Boxen med en check på 10.000 kroner for nomineringen - og formentlig også med stolthed i maven.

På to år har Kenneth Emil Nielsen fra Videbæk gennem sit utrættelige, frivillige arbejde været med til at rykke Herning Speedway Klub fra lukningstruet til en velkørende forening.

Klubben var helt nede på blot ét aktivt medlem, men Herning Speedway Klub står nu med tæt på 150 medlemmer, der nyder at komme på Uhre-banen syd for Karup.

Indlæser debat