FC Midtjylland og akademichef Flemming Broe byder 16-årige Edvard Sundbø Pettersen velkommen til klubben. Foto: FCM

FCM henter norsk U17-landsholdsspiller

16-årig norsk midtbanespiller skriver kontrakt med FC Midtjylland, hvor han bliver en del af U19-holdet

FODBOLD En lovende norsk midtbanespiller træder ind på FC Midtjyllands akademi og bliver med øjeblikkelig virkning en del af klubbens stærke U19-hold.

16-årige Edvard Sundbø Pettersen skifter fra norske Sandefjord til FCM.

Han var i november med Ulvenes U19-hold til træningsturnering i Spanien og overbeviste ved den lejlighed. Nu har han og FCM indgået en kontrakt.

- Vi er utroligt glade for, at det er lykkedes os at hente Edvard, som er en dynamisk midtbanespiller, der både kan dække 6’er- og 8’er-positionen (defensiv og central midtbane, red.). Han er samtidig en taktisk velfunderet spiller, som er god til at se rum, siger akademichef Flemming Broe i en pressemeddelelse.

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

FCM vil købe mål til holdet: Vi skal have én træfsikker angriber

Edvard Sundbø Pettersen har spillet 11 ungdomslandskampe for Norge, hvor han nu er en del af U17-landsholdet.

Midtbanespilleren ser frem til udfordringerne i det midtjyske.

- Det her er en god mulighed for mig, og jeg er stolt og taknemmelig over, at jeg nu har skrevet under med FC Midtjylland. Mit første indtryk af klubben i november var, at der er en masse fine folk - både spillere og trænere - som tog utroligt godt imod mig. Nu glæder jeg mig til at lære alle endnu bedre at kende, siger Edvard Sundbø Petterson i pressemeddelelsen.

Nordmanden er andetårs U17-spiller, men i FCM bliver han en del af U19-holdet, der overvintrer på førstepladsen i U19 Ligaen.

Læs også
Fodbold FC Midtjylland

FCM forlænger med lovende back: Potentiale til publikumsfavorit

Indlæser debat