Sådan kommer trikoten til at se ud i næste sæson for Herning Cykle Klubs to elitehold for juniorer og seniorer. Foto: PR-foto

Herning Cykle Klubs elitehold får ny navnesponsor

CYKLING Herning Cykle Klub har landet et stort sponsorat med firmaet CeramicSpeed fra Holstebro, som medfører, at HCK’s to elitehold i næste sæson vil bære firmaets navn. Holdene vil således hedde CeramicSpeed Herning CK Junior og CeramicSpeed Herning CK Elite.

Klubben meddeler, at sponsoratet er faldet på plads efter en længere dialog med den velkendte teknik- og udstyrsproducent fra Holstebro.

- Vi har længe drømt om at samarbejde med CeramicSpeed, der har en helt unik status i cykelsporten på verdensplan med deres anerkendte produkter, som også anvendes af flere World Tour-teams, siger Allan Eg fra Herning Cykle Klub i en pressemeddelelse.

Den nye aftale sikrer dels klubbens fortsatte talentarbejde, men giver også nye muligheder. Klubbens mål er blandt andet et større udlandsprogram for begge elitehold for at hærde rytterne til deres næste trin i karrieren.

Den tidligere World Tour-rytter Martin Mortensen, som nu er sports- og talentchef i Herning Cykle Klub, har været en væsentlig faktor i den nye sponsoraftale.

- Der er ingen tvivl om at vores teamryttere nu er godt rustet til den kommende sæson. Den samlede udstyrspakke vil fuldt ud matche professionelle teams, siger Martin Mortensen.